skip to Main Content

Stap in onze wereld

Bij Agradu werken, betekent werken bij een jong en ambitieus bedrijf dat met de productie van biogas een alternatief biedt voor aardgas uit fossiele bronnen.
Dit doen we met vijf biogas installaties in Nederland die volgend jaar meer dan 25 miljoen kuub hernieuwbaar gas produceren, dit is ruim 10% van de gehele Nederlandse markt!

De ambities voor het creëren van een fossielvrije wereld is groot en de markt groeit, maar wij groeien net iets harder. Dit doen wij met een team van enthousiaste gedreven medewerkers in verschillende functies. Samen zorgen wij voor lokale, duurzame energie!

kantoor agradu

Vacatures

Update 22-1-2022: Er staan nog 3 vacatures open!

Eind 2021 startte onze zoektocht naar 6 nieuwe collega’s. Na veel interessante gesprekken en moeilijke keuzes, zijn vijf vacatures ingevuld. We zoeken nu nog een specialist vergunningen en omgeving.

Lees dus gerust verder en neem vooral contact op bij eventuele vragen of interesse! Een kort telefoontje of mailtje is altijd goed, we kunnen dan bespreken hoe we verder het sollicitatieproces in gaan.

Voor alle vacatures geldt: we vinden je competenties ontzettend belangrijk, maar gaan ook zeker voor de juiste klik binnen ons team. Heb je (te) weinig werkervaring, of juist misschien heel veel? Laat dit je dan niet tegenhouden om contact met ons op te nemen. Aan de hand van je kennis, ervaring en vaardigheden kijken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook open sollicitaties zijn welkom.

Wat doen we allemaal bij Agradu?

Wil je weten waar je terecht komt en wat we allemaal doen op onze verschillende installaties? In de korte video hiernaast willen we je graag meenemen langs een aantal locaties en de bijbehorende activiteiten.

Back To Top