skip to Main Content

Agradu BV in het kort

Voor ons project in Luttelgeest zijn we per 5 oktober 2018 gestart met een crowdfundingsactie

Met onze duurzame energie besparen we jaarlijkse 30.000 ton uitstoot van CO2
e zijn verantwoordelijk voor bijna 10% van de Nederlandse productie van hernieuwbaar aardgas
80% van onze groengas productie draait momenteel zonder exploitatiesubsidies!
Groei met ons mee!

Agradu is een jong en ambitieus bedrijf dat met de productie van biogas een duurzaam alternatief biedt voor aardgas uit fossiele bronnen. Agradu heeft de afgelopen jaren het eigen aandeel in de hernieuwbare gasproductie zien verdubbelen naar bijna 10% van de Nederlandse markt. Voortgekomen uit de agrarische sector zijn we gegroeid van de exploitatie van één enkele biogasinstallatie op een boerenbedrijf naar het beheer en mede-eigenaarschap van vijf installaties.

Wij bouwen aan lokale duurzame energie. Doet u mee? Investeer door een lening te verstrekken met een rente van 7% en een looptijd van 6 jaar!

Wij vervangen fossiel aardgas door lokaal geproduceerd hernieuwbaar gas

Investeren in Agradu

Duurzaam investeren is ook duurzaam financieren. Om deze reden kiezen wij voor een financieringsmix waar ook crowdfunding deel van uit maakt.

Oneplanetcrowd verzorgt de volledige afhandeling van de crowdfunding en heeft hiervoor een ontheffing van de AFM. Ze zijn ook mede-oprichter van de branchevereniging voor crowdfunders.

Bekijk onze projectpagina op Oneplanetcrowd.nl

Meer informatie

U kunt al meedoen met de crowdfunding campagne vanaf 250 euro. Via de website van Oneplanetcrowd kunt u verschillende keuzes maken, de contracten direct digitaal ondertekenen en het geld met iDeal betalen. Ook grotere bedragen van bijvoorbeeld 5.000 of 10.000 euro behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u meer dan 10.000 euro investeren dan is dat ook zeker mogelijk, via de website van Oneplanetcrowd kunt u -na registratie- het bedrag handmatig aanpassen.

Back To Top