skip to Main Content

Investeer nu in groen gas

Voor ons project in Luttelgeest zijn we per 5 oktober 2018 gestart met een crowdfundingsactie

Productie hernieuwbaar aardgas
groene stroom en gebruik restwarmte
gebruik duurzame CO2 en reductie uitstoot CO2
Rond maken van lokale kringlopen
Investeer mee!

Peters Biogas is al sinds 2007 toonaangevend op het gebied van duurzame energieproductie. Na 10 jaar winstgevend biogas geproduceerd te hebben wordt het tijd om de installaties uit te breiden en te moderniseren. Naast de duurzame elektriciteitsopwekking en het leveren van duurzame warmte aan tuinders wordt er straks ook hernieuwbaar aardgas en duurzame CO2 geproduceerd.

Wij bouwen aan lokale duurzame energie. Doet u mee? Investeer door een lening te verstrekken met een rente van 7% en een looptijd van 6 jaar!

Wij vervangen fossiel aardgas door lokaal geproduceerd hernieuwbaar gas

Investeren in Agradu

Duurzaam investeren is ook duurzaam financieren. Om deze reden is er voor ons project in Luttelgeest gekozen voor een financieringsmix met ABN AMRO bank, Nationaal Groenfonds en crowdfunding via Oneplanetcrowd.

Oneplanetcrowd verzorgt de volledige afhandeling van de crowdfunding en heeft hiervoor een ontheffing van de AFM. Ze zijn ook mede-oprichter van de branchevereniging voor crowdfunders.

Bekijk onze projectpagina op Oneplanetcrowd.nl

Meer informatie

U kunt al meedoen met de crowdfunding campagne vanaf 250 euro. Via de website van Oneplanetcrowd kunt u verschillende keuzes maken, de contracten direct digitaal ondertekenen en het geld met iDeal betalen. Ook grotere bedragen van bijvoorbeeld 5.000 of 10.000 euro behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u meer dan 10.000 euro investeren dan is dat ook zeker mogelijk, via de website van Oneplanetcrowd kunt u -na registratie- het bedrag handmatig aanpassen.

Back To Top