skip to Main Content

Vacature software engineer

In de functie van Software Engineer ontwikkel je software voor biogasinstallaties en aanverwante apparatuur. Je bent binnen onze organisatie werkzaam binnen multidisciplinair team dat zich bezighoudt met het ontwerpen, beheren en exploiteren van biogasinstallaties. Je bent binnen onze eigen organisatie de enige software engineer en werkt nauw samen met onze installateur, bedrijfsleiders en de externe automatiseerder die je ook technisch zal ondersteunen.


Kerntaken

Je bent bij nieuwe projecten betrokken vanaf het functioneel ontwerp tot aan de oplevering. Voor bestaande installaties ga je samen met de bedrijfsleider bezig met het bedenken en realiseren van softwarematige oplossingen om onze processen beter, veiliger en efficiënter te laten verlopen. Voor deze functie kom je bij ons in dienst. Jij staat bij ons centraal in de organisatie en werkt zowel op ons kantoor in Sint Nicolaasga, als op onze verschillende productielocaties.

Indien je ook interesse en kwaliteiten hebt qua hardware, (ontwerp en onderhoud aan schakelkasten, bekabeling, sensoren etc.) dan biedt deze functie nog meer afwisseling omdat we ook op dit gebied voldoende werk voor je hebben!

Functie-eisen

  • MBO/HBO Elektrotechniek of Industriële Automatisering
  • Affiniteit met procestechniek en/of machinebouw
  • De ambitie om meer kennis op te doen op het gebied van PLC/SCADA-systemen zoals Siemens S7 (1500)
  • Leergierig en ambitieus
  • Beheersing van de Nederlands en Engelse taal
  • Ervaring als zelfstandig software engineer is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een prima salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem contact op met Ids Schaap: 085-4016809 / info@agradu.nl

Back To Top
BioValue Logo

Agradu continues as BioValue

Bedankt voor je bezoek aan agradu.nl. Voor meer informatie over ons verwijzen we je vanaf heden naar biovalue.nl

Ga naar biovalue.nl